Indiáner II
12 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 7 db tojás
- 13 dkg cukor
- 12 dkg liszt
töltelék
- 3 dl tejszín
- 5 dkg cukor
tetejére
- 2 evőkanál kakaó
- 2 evőkanál cukor
- 2 evőkanál víz
- 2 dkg vaj
vagy tetejére
- negyed kg cukoralap
- 15 dkg csokoládé
Elkészítés
A cukrot habosra keverjük a tojássárgákkal, majd beletesszük a lisztet és a keményre vert fehérjét is. Fánk formákba ezt a tésztát háromnegyedig töltjük, majd előmelegített sütőben közepes lángon kb. 15-20 percig sütjük. Majd félig nyitott sütőben tovább szárítjuk. Ha kész és kihűlt, kettőt a cukrozott habbal összeragasztunk, a tetejét ízzel megkenjük, majd a csokoládés mázba mártjuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.